Lisätessäsi uusia laitteita Cozify-sovelluksessa, tiettyjen laitekohtaisten vaatimusten takia suosittelemme että myös puhelimesi on yhteydessä kotisi WiFi-verkkoon (sama WiFi-/sisäverkko johon kotisi Cozify älyhub (ZEN / ION / HUB) on liitetty).

Lisätessäsi WiFi- / IP-laitteita kuten Sonos ja Foscam, varmista että ko. WiFi-laitteet on liitetty samaan WiFi-verkkoon Cozify älyhubin kanssa.

Zigbee laitteet

(Nyce sensorit, jne)

Zibgee sensorit on paritettava Cozify hubin kanssa. Paritus suoritetaan seuraavasti:

1.
Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
2.
Paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
3.
Aloita laitteiden haku painamalla "Etsi Laitteita"
4.
Laita sensorin paristot paikalleen 60 sekunnin kuluessa haun alkamisesta
5.
Uusi laite ilmestyy laitelistalle 10-15 sekunnin päästä automaattisesti

Zigbee lamput

(Philips Hue, Osram Lightify, jne)

Zibgee sensorit on paritettava Cozify hubin kanssa. Paritus suoritetaan seuraavasti:

1.
Laita lamppu pois päältä
2.
Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
3.
Avaa laitteet-sivu ja paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
4.
Aloita laitteiden haku painamalla "Etsi Laitteita"
5.
Laita lamppu päälle 60 sekunnin kuluessa haun alkamisesta
6.
Lamppu välähtää kerran kun paritus on valmis
7.
Uusi lamppu ilmestyy laitelistalle 10-15 sekunnin päästä automaattisesti

Ikea Trådfri lamput

Ikea Trådfri lamppujen paritus suoritetaan seuraavasti:

1.
Laita valo päälle
2.
Sammuta valo nopeasti 6 kertaa päälle ja pois noin sekunnin välein ja jätä se lopuksi päälle
3.
Odota että valo välkähtää osoittaen onnistunutta resetointia
4.
Jos valo ei välkähdä hetken päästä resetoinnin onnistumisen merkiksi, toista sammuttelu nopeammin tai hitaammin
5.
Sammuta valo vielä kerran ja odota muutama sekunti
6.
Sytytä valo ja odota 10-15 sekuntia kunnes “Ikea of Sweden” -valo ilmestyy löydettyjen laitteiden listaan (ks. ylempi "ZigBee lamput"-ohje)
7.
Jos valo ei ilmesty sammuta se vielä kerran, odota hetki ja sytytä uudelleen
8.
Jos valo ei useista yrityksistä huolimatta löydy, kokeile tunnin päästä uudelleen

Philips Hue bridge

Jos sinulla jo on Philips Hue valoja ja lamppuja jotka ovat kiinni Philips Hue bridgessä, on Cozify hubille annettava oikeudet hallita brigdeä. Salli hallinta seuraamalla ohjeita:

1.
Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
2.
Paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
3.
Paina Philips Hue bridgen päällä olevaa painiketta
4.
Hue bridgen painikkeen painamisen jälkeen, paina Cozify appilikaation sivulla näkyvää "Lisää nyt"-painiketta
5.
Cozify applikaatio antaa ilmoituksen, kun yhteys on muodostettu
6.
Onnistuneen yhteydenmuodostamisen jälkeen suorita uusien laitteiden haku vielä kertaalleen. Philips Hue-lamput ilmestyvät uusien laitteiden listalle.

Osram Lightify gateway

Jos sinulla on käytössä Osram Lightify gateway, pitää siihen paritetuttujen Osramin lamppujen paritus purkaa. Vasta kun lamppujen paritus on purettu, voidaan lamput liittää Cozify hubiin. Paritus puretaan seuraavasti (käytä apuna kelloa): Laita lamppu päälle ja odota viisi sekuntia. Laita lamppu pois päältä ja odota viisi sekuntia. Toista tämä yhteensä viisi kertaa.

Tämän jälkeen lamput on asetettu tehdasasetuksille. Nyt voit parittaa lamput seuraamalla Zigbee-laitteiden paritusohjetta.

433 Mhz -laitteet

(Proove, Nexa)

Takaisin ylös