1.

Kytke Cozify älyhubiin (Cozify ION/ZEN/HUB) virta pakkauksen mukana tulleella virtakaapelilla.  Seuraavaksi liitä verkkokaapelilla hub kotisi WiFi-reitittimeen. Odota 3-5 minuttia. Tänä aikana hubiin päivitetään automaattisesti uusin ohjelmaversio.

Android iOS
2.

Lataa ja asenna Cozify applikaatio Android tai iOS sovelluskaupasta.

3.

Kirjaudu sisään Cozify applikaation käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja rekisteröi Cozify älyhub seuraamalla applikaation ohjeita - varmista että myös puhelimesi on yhteydessä samaan kotisi WiFi-verkkoon (WLAN) asennuksen aikana.