Poista laite ensin Cozifyn applikaation laitteista (laitteen asetukset näkymä: POISTA LAITE), ja seuraa allaolevia resetointiohjeita. Tämän jälkeen lisää laite uudelleen Cozifyyn LISÄÄ LAITTEITA -näkymästä.

Jos laitteeseen on katkennut yhteys (harmaana), sitä ei välttämättä tarvitse poistaa applikaatiosta vaan yhteyden saa muodostettua uudellee vain reseoimalla laitteen ja käymällä LISÄÄ LAITTEITA -näkymässä. Näin laitteeseen tehdyt säännöt säilyvät, mutta tämä kikka ei toimi kaikille laitteille.

Airam/Opal ketjutettava palohälytin

1. Poista patteri, ja laite uudelleen paikoillaan
  2. Suorita tämän jälkeen manuaalinen laitteen paritus
Takaisin ylös

Belkin Wemo lamput

1. Laita lamppu päälle.
  2. Sammutetaan lamppu sekunniksi ja sytytä sen jälkeen sytytä lamppu 3-4 sekunniksi.
  3. Ylläoleva toimenpide toistetaan yhteensä viisi kertaa jonka jälkeen odotetaan.
  4. Noin 5 sekunnin kuluttua lamppu vilkkuu hetken ja resetointi on valmis.
  5. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Belkin Wemo pistorasia

1. Ota Wemo laite irti seinästä.
  2. Paina reset painike pohjaan ja kytke samalla pistorasia seinään.
  3. Pidä pidä painiketta alhaalla vielä 5 sekuntia kunnes led valo alkaa vilkkua oranssina kun laite alkaa resetoimaan itseään.
  4. Odota 60-90 sekuntia että WeMo resetoi itsensä ja käynnistyy uudelleen.
  5. Led vilkahtelee sinistä/vihreää ja oranssia kun resetointi on valmis.
  6. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Centralite ovi/ikkunasensori

1. Avaa paristokotelo ja poista paristo.
  2. Paina laitteen resetointi painike pohjaan.
  3. Pidä painike pohjassa, ja laita paristo paikoilleen painikkeen ollessa pohjassa.
  4. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Centralite vesivuotohälytin

1. Avaa paristokotelo ja poista paristo.
  2. Paina paristopaikan vieresitä reset-nappia kynällä.
  3. Pidä painike pohjassa, ja laita paristo paikoilleen painikkeen ollessa pohjassa.
  4. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Develco vesivuotohälytin

1. Avaa hälyttimen kansi kääntämällä sitä vastapäivään
  2. Paina läpän takana syvemmällä olevaa reset painiketta 17 sek, kunnes LED vilkkuu jatkuvasti
  3. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
  4. Laita muovilevy takaisin ja kierrä yläosa myötäpäivään kiinni sensoriin.
Takaisin ylös

Develco pistorasiaohjain

1. Paina kyljessä olevaa painiketta 17 sek, kunnes punainen LED vilkkuu jatkuvasti
  2. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Develco liikesensori

1. Avaa sensorin kotelo painamalla ylälaidassa olevaa painiketta ja vetämällä siitä samalla ulospäin.
  2. Varmista että muovi on poistettu patterin ympäriltä ja että patteri on oikein päin paikoillaan.
  3. Paina kotelossa olevaa painiketta 17 sek, kunnes punainen LED vilkkuu jatkuvasti
  4. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Develco palohälytin

1. Avaa hälyttimen kotelo kiertämällä sitä vastapäivään.
  2. Paina kotelossa olevaa painiketta pohjaan 17 sek, kunnes punainen LED vilkkuu jatkuvasti
  3. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Foscam kamerat

1. Liitä kameraan virta mukana tulleella virtalähteellä
  2. Resetoi kamera painamalla kameran reset-painiketta (n. 30sec)
  3. Foscam C1 ja C2:ssa kuuluu ääni "reset succeeded" kun resetointi on valmis.
  4. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Heiman HS1SA Smart palohälytin

1. Paina ohuella pinnillä kyljessä olevasta pienestä reiästä 5 sek kunnes valo välkähtää
  2. Paina tämän jälkeen uudelleen 2 sek aloittaaksesi paritusmoodin jossa valo vilkkuu vihreänä
  3. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Heiman AC 433MHz palohälytin

1. Poista patteri, ja laite uudelleen paikoillaan
  2. Suorita tämän jälkeen manuaalinen laitteen paritus

Huom: Jokaisella laitteella pitää olla oma osoite eli A0-A7, joka asetetaan laitteen sisällä olevilla DIP-kytkimillä. DIP-kytkimet löytyvät kannen alta, kolme nipsua väännetään ja kansi nostetaan pois, yksi nipsu on tarran alla.

Takaisin ylös

Heiman Avaimenperä

1. Paina ohuella pinnillä kyljessä olevasta pienestä reiästä 5 sek kunnes valo välkähtää hitaasti vihreänä 3 sekunnin ajan
  2. Paina tämän jälkeen uudelleen 2 sek aloittaaksesi paritusmoodin jossa valo vilkkuu vihreänä
  3. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Ikea lamput ja valot

1. Laita valo päälle
  2. Sammuta valo nopeasti 6 kertaa päälle ja pois noin sekunnin välein ja jätä se lopuksi päälle
  3. Odota että valo välkähtää osoittaen onnistunutta resetointia
  4. Jos valo ei välkähdä hetken päästä resetoinnin onnistumisen merkiksi, niin toista sammuttelu nopeammin tai hitaammin
  5. Sammuta valo vielä kerran ja odota muutama sekunti
  6. Sytytä valo ja odota 10-15 sekuntia kunnes “Ikea of Sweden” -valo ilmestyy löydettyjen laitteiden listaan
  7. Jos valo ei ilmesty sammuta se vielä kerran, odota hetki ja sytytä uudelleen.
  8. Jos valo ei useista yrityksistä huolimatta löydy, kokeile tunnin päästä uudelleen.
Takaisin ylös

Nyce liiketunnistin

1. Avaa laitteen kotelo
  2. Paina kotelon sisällä olevaa reset painiketta 10 kertaa
  3. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Osram Lightify pistorasia

1. Ota plug irti seinästä.
  2. Paina plugin nappi pohjaan ja laita plug takaisin seinään pitämällä plugin painike pohjassa
  3. Vapauta painike ylös kun plugista kuuluu naksahdus
  4. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Osram Lightify valot

1. Sytytä lamppu päälle viideksi sekunniksi, jonka jälkeen pidä lamppu sammutettuna viisi sekuntia.
  2. Toista ylläoleva on/off toimenpide yhteensä viisi kertaa ja jätä lamppu lopuksi päälle.
  3. Kun resetointi on valmis, lamppu käy kerran lyhyesti pois päältä.
  4. Jos lamppu ei välkähdä ja ilmesty laitelistalle, niin kokeile toistaa sama prosessi, mutta kahden sekunnin päällä ololla.
  5. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Philips Hue Dimmer Switch kauko-ohjain

1. Pidä kaikkia neljä nappia pohjassa yhtäaikaa
  2. Odota kunnes kulmassa oleva led muuttuu vihreäksi ja päästä irti
  3. Ledi vilkkuu nopeasti muutaman kerran vihreänä ja punaisena onnistunee resetoinnin merkiksi
  4. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Philips Hue valot

1. Philips Hue valojen resetointi vaatii Philips Dimmer Switch kaukosäätimen
  2. Philips Dimmer Switch viedään mahdollisimman lähelle resetoitavaa lamppua ja painetaan I ja O nappuloita yhtä aikaa
  3. Nappuloita pidetään pohjassa yli 10 sekuntia, kunnes valo välkähtää useamman kuin yhden kerran
  4. Hetken päästä valon pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Philips Hue Motion liikesensori

1. Paina pientä painiketta laitteen takana 10 sekuntia
  2. Odota kunnes laitteen lediin syttyy vilkkuva oranssi valo onnistuneen resetoinnin merkiksi
  3. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös

Proove pistorasiaohjain

1. Paina 5 sekuntia pistorasian nappia: valo alkaa vilkkumaan
  2. Painaa kerran uudestaan nappia: pistorasia nakuttaa muutaman kerran
  3. Suorita laitteen manuaalinen paritus ohjeiden mukaan

Huom: Mikäli sinulla on useita Proove pistorasioita, niitä ei kannata laittaa metriä lähemmäs toisistaan.

Takaisin ylös

Sonos langaton kaiutin

1. Irrota kaiutin virroista
  2. Paina ja pidä pohjassa kaiuttimen toisto- ja '+'-näppäimiä samanaikaisesti
  3. Kytke kaiuttimen virrat takaisin kiinni, ja pidä näppäimet edelleen pohjassa
  4. Odota kunnes näppäinten välistä löytyvä valo alkaa välkkymään ensin oranssina, ja viimeiseksi vihreänä (n. 30 sek)
  5. Hetken päästä laitteen pitäisi ilmestyä löydettyjen laitteiden listalle
Takaisin ylös