Kun avaat Cozify applikaation ensimmäistä kertaa, ainoa laite laitelistalla on "ajastin".

Sonos- ja Belkin Wemo-laitteet ilmestyvät laitelistalle automaattisesti sen jälkeen, kun laitteet on asennettu valmistajan ohjeiden mukaan.

Varmista, että kaikki laitteet on liitetty samaan WiFi-verkkoon Cozify Hubin kanssa.

Zigbee laitteet

(Nyce sensorit, jne)

Zibgee sensorit on paritettava Cozify Hubin kanssa. Paritus suoritetaan seuraavasti:

1.
Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
2.
Paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
3.
Aloita laitteiden haku painamalla "Etsi Laitteita"
4.
Laita sensorin paristot paikalleen 60 sekunnin kuluessa haun alkamisesta
5.
Uusi laite ilmestyy laitelistalle 10-15 sekunnin päästä automaattisesti

Zigbee lamput

(Philips Hue, Osram Lightify, jne)

Zibgee sensorit on paritettava Cozify Hubin kanssa. Paritus suoritetaan seuraavasti:

1.
Laita lamppu pois päältä
2.
Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
3.
Avaa laitteet-sivu ja paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
4.
Aloita laitteiden haku painamalla "Etsi Laitteita"
5.
Laita lamppu päälle 60 sekunnin kuluessa haun alkamisesta
6.
Lamppu välähtää kerran kun paritus on valmis
7.
Uusi lamppu ilmestyy laitelistalle 10-15 sekunnin päästä automaattisesti

Philips Hue bridge

Jos sinulla jo on Philips Hue valoja ja lamppuja jotka ovat kiinni Philips Hue bridgessä, on Cozify Hubille annettava oikeudet hallita brigdeä. Salli hallinta seuraamalla ohjeita:

1.
Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
2.
Paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
3.
Paina Philips Hue bridgen päällä olevaa painiketta
4.
Hue bridgen painikkeen painamisen jälkeen, paina Cozify appilikaation sivulla näkyvää "Lisää nyt"-painiketta
5.
Cozify applikaatio antaa ilmoituksen, kun yhteys on muodostettu
6.
Onnistuneen yhteydenmuodostamisen jälkeen suorita uusien laitteiden haku vielä kertaalleen. Philips Hue-lamput ilmestyvät uusien laitteiden listalle.

Osram Lightify gateway

Jos sinulla on käytössä Osram Lightify gateway, pitää siihen paritetuttujen Osramin lamppujen paritus purkaa. Vasta kun lamppujen paritus on purettu, voidaan lamput liittää Cozify Hubiin. Paritus puretaan seuraavasti (käytä apuna kelloa): Laita lamppu päälle ja odota viisi sekuntia. Laita lamppu pois päältä ja odota viisi sekuntia. Toista tämä yhteensä viisi kertaa.

Tämän jälkeen lamput on asetettu tehdasasetuksille. Nyt voit parittaa lamput seuraamalla Zigbee-laitteiden paritusohjetta.

433 Mhz -laitteet

(Proove, Nexa)

Takaisin ylös