Cozify HAN vaatii HAN-portillisen uuden mallin sähkömittarin (esim. AIDON 7534), jonka HAN-portti sähköverkkoyhtiösi tulee aktivoida. Ole yhteydessä sähköverkkoyhtiöösi sähkömittarisi HAN-portin aktivoinnista.

Asennus vaatii internet yhteydellisen sisä(koti)verkon ja WiFi-reittimen (2.4Ghz verkkoasetus). Cozify HAN on asennuksen jälkeen luettavissa langattomasti paikallisesti sisäverkosta WiFillä, tai kiinteällä Ethernet-yhteydellä.

Android iOS
1.

Lataa ja asenna Cozify HAN -mobiilisovellus Android tai iOS sovelluskaupasta (sovellus on ladattavissa tuotteen virallisena julkaisupäivänä 2024 Q4 joka ilmoitetaan myöhemmin).

2.

Kytke Cozify HAN sähkömittarisi aktivoituun HAN-porttiin. Tämä muodostaa väliaikaisen WiFi verkon, jonka kautta laite lisätään käyttöösi sovelluksessa (kohta 3).

3.

Kirjaudu sisään Cozify HAN -sovellukseen käyttämällä sähköpostiosoitettasi. Lisää Cozify HAN sovellukseen seuraamalla sovelluksen ohjeita. Varmista että puhelimesi WiFi-asetus on päällä.

Käyttäminen & lisätietoja

Tutustu Cozifyn HANin ominaisuuksiin tarkemmin osoitteessa cozify.fi/han

Liitännät

Langallinen Ethernet-yhteys

WiFin lisäksi HAN on mahdollista liittää sisäverkkoosi langallisesti Ethernet-kaapelilla.

Ulkoinen langallinen WiFi-ntenni

Laitteen mukana tulevan vakio WiFi-antennin lisäksi, Cozify HANia voidaan käyttää langallisella WiFi-antennilla, joka tuodaan sähkökaapin ulkopintaan kuuluvuuden parantamiseksi.

USB-C lisävirta

USB-C lisävirta mahdollistaa WiFin lisätehosäädön.

RJ-12 kaapeli

Liittämällä laite HAN-portilliseen sähkömittariin, laite saa data-yhteyden lisäksi käyttövirran.

Laitteen sijoittaminen

Cozify HAN on IP20 luokiteltu laite, joka voidaan sijoittaa myös ulkonaolevaan suljettuun sähkökaappiin. HAN on suunniteltu kestämään skandinaaviset olosuhteet -40º - 50º. Ulkona sijaitsevaan sähkökaappiin suositellaan käytettäväksi langallista Ethernet-yhteyttä, tai sähkökaapin ulkopintaan asennettavaa ulkoista WiFi-antennia.

Cozify HAN LED-valojen väritilat

HANin kotelon sivuosassa on led-valo, joka viestii laitteen tiloja seuraavasti:

SININEN väri (vilkkuva)

Väliaikainen käyttöönotto WiFi-verkko on luotu, ja laite on valmis otettavaksi käyttöön sovelluksessa.

Väliaikaisen WiFi asennusverkon uudelleen luonti

Laitteen ollessa päällä (virta USB-C-kaapelilla, tai sähkömittarin HAN-portin kautta RJ12-kaapelilla), paina pinnillä laitteen sivulla olevasta reiästä hetki (n. 1sekunti), kunnes led-väri syttyy siniseksi.  Tämän jälkeen sininen led valo alkaa vilkkumaan, ja laitteen paritustilan väliaikainen WiFi-verkko on jälleen saatavilla.

Laitteen resetointi / tehdasasetuksille palauttaminen

Laitteen ollessa päällä (virta USB-C-kaapelilla, tai sähkömittarin HAN-portin kautta) , paina pinnillä laitteen sivulla olevasta reiästä niin kauan kunnes led värit ovat muuttuneet vihreästä siniseen. Kun valo tämän jälkeen sammuu, laite on resetoitunut.

Huolto & tuki

Cozify HANillä on 1 vuoden laitetakuu - ota yhteys jälleenmyyjään jolta olet ostanut Cozify HANin.

- Lisää takuumenettelystä

Ongelmatapauksisa voit lähettää sähköpostia Cozifyn Tukeen osoitteeseen

tuki@cozify.fi

Cozify HANissa ei ole käyttäjän huollettavia osia.

Turvallisuudesta & puhdistamisesta

Cozify HAN on suunniteltu asennettavaksi suljettuun sähkökaappiin sähkömittarin viereen. Älä käytä HANia märkätiloissa.

Älä yritä avata, muokata tai korjata Cozify HANia itse. Mikäli epäilet että HAN tai sen osat ovat vioittuneet, se tulee vaihtaa uuteen. HAN-kotelo voidaan puhdistaa pehmeällä kankaalla.

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus

www.cozify.fi/eu_declaration_of_conformity