Poista laite ensin Cozifyn applikaation laitteista (laitteen asetukset näkymä: POISTA LAITE), ja seuraa allaolevia resetointiohjeita. Tämän jälkeen lisää laite uudelleen Cozifyyn LISÄÄ LAITTEITA -näkymästä.

Airam palohälytin

1. Poista patteri, ja laite uudelleen paikoillaan
Takaisin ylös

Belkin Wemo lamput

1. Laita lamppu päälle.
  2. Sammutetaan lamppu sekunniksi ja sytytä sen jälkeen sytytä lamppu 3-4 sekunniksi.
  3. Ylläoleva toimenpide toistetaan yhteensä viisi kertaa jonka jälkeen odotetaan.
  4. N. 5 sekunnin kuluttua lamppu vilkkuu hetken ja resetointi on valmis.
Takaisin ylös

Belkin Wemo pistorasia

1. Ota Wemo laite irti seinästä.
  2. Paina reset painike pohjaan.
  3. Pidä painike pohjassa, kytke samalla pistorasia seinään ja pidä painiketta alhaalla 5 sekuntia. Led valo alkaa vilkkua oranssina kun laite alkaa resetoimaan itseään.
  4. Päästä painike ylös. Odota 60-90 sekuntia että WeMo resetoi itsensä ja käynnistyy uudelleen. Led vilkahtelee sinistä/vihreää ja oranssia kun resetointi on valmis.
Takaisin ylös

Centralite ovi/ikkunasensori

1. Avaa paristokotelo ja poista paristo.
  2. Paina laitteen resetointi painike pohjaan.
  3. Pidä painike pohjassa, ja laita paristo paikoilleen painikkeen ollessa pohjassa.
Takaisin ylös

Centralite tulvasensori

1. Avaa paristokotelo ja poista paristo.
  2. Paina paristopaikan vieresitä reset-nappia kynällä.
  3. Pidä painike pohjassa, ja laita paristo paikoilleen painikkeen ollessa pohjassa.
Takaisin ylös

Develco vesisensori

1. Avaa vesisensorin kansi kääntämällä sitä vastapäivään ja paina syvemmällä olevaa reset painiketta kunnes LED valo vilkahtelee toistuvasti
  2. Laita muovilevy takaisin ja kierrä yläosa myötäpäivään kiinni sensoriin.
Takaisin ylös

Develco liikesensori

1. Avaa sensorin kotelo painamalla ylälaidassa olevaa painiketta ja vetämällä siitä samalla ulospäin.
  2. Varmista että muovi on poistettu patterin ympäriltä ja että patteri on oikein päin paikoillaan.
  3. Paina kotelossa olevaa painike pohjaan, kunnes punainen LED-valo alkaa vilkkua
Takaisin ylös

Develco palohälytin

1. Avaa hälyttimen kotelo kiertämällä sitä vastapäivään.
  2. Paina kotelossa olevaa painiketta pohjaan, kunnes punainen LED-valo alkaa vilkkua toistuvasti
Takaisin ylös

Foscam kamerat

1. Liitä kameraan virta mukana tulleella virtalähteellä ja resetoi kamera painamalla kameran reset-painiketta (n. 30sec).
    (Foscam C1 ja C2:ssa kuuluu ääni "reset succeeded" kun resetointi on valmis).
Takaisin ylös

Heiman palohälytin

1. Paina ohuella pinnillä kyljessä olevasta pienestä reiästä 5 sek kunnes valo välkähtää
  2. Paina tämän jälkeen uudelleen 2 sek aloittaaksesi paritusmoodin jossa valo vilkkuu vihreänä
Takaisin ylös

Heiman Avaimenperä

1. Paina ohuella pinnillä kyljessä olevasta pienestä reiästä 5 sek kunnes valo välkähtää hitaasti vihreänä 3 sekunnin ajan
  2. Paina tämän jälkeen uudelleen 2 sek aloittaaksesi paritusmoodin jossa valo vilkkuu vihreänä
Takaisin ylös

Ikea Floalt -tasovalo

1. Laita valo päälle
  2. Sammuta valo nopeasti 6 kertaa päälle ja pois alle sekunnin välein ja jätä se lopuksi päälle
  3. Odota että valo välkähtää osoittaen onnistunutta resetointia. Jos valo ei välkähdä muutamassa sekunnissa, niin toista sammuttelu nopeammin tai hitaammin, kunnes saat valon välkähtämään kun se jää päälle.
  4. Sammuta valo vielä kerran ja odota muutama sekunti
  5. Sytytä valo ja odota 10-15 sekuntia kunnes “Ikea of Sweden” -valo ilmestyy löydettyjen laitteiden listaan
  6. Jos valo ei ilmesty sammuta se vielä kerran, odota hetki ja sytytä uudellen
Takaisin ylös

Nyce liiketunnistin

1. Avaa laitteen kotelo
  2. Paina kotelon sisällä olevaa reset painiketta 10 kertaa
Takaisin ylös

Osram Lightify pistorasia

1. Ota plug irti seinästä.
  2. Paina plugin nappi pohjaan ja laita plug takaisin seinään pitämällä plugin painike pohjassa
  3. Vapauta painike ylös kun plugista kuuluu naksahdus
Takaisin ylös

Osram Lightify valot

1. Sytytä lamppu päälle viideksi sekunniksi, jonka jälkeen pidä lamppu sammutettuna viisi sekuntia.
  2. Toista ylläoleva on/off toimenpide yhteensä viisi kertaa.
  3. Kun resetointi on valmis, lamppu käy kerran lyhyesti pois päältä.
Takaisin ylös

Philips Hue Dimmer Switch kauko-ohjain

1. Pidä kaikkia neljä nappia pohjassa yhtäaikaa
  2. Odota kunnes kulmassa oleva led muuttuu vihreäksi ja päästä irti
  3. Ledi vilkkuu nopeasti muutaman kerran vihreänä ja punaisena onnistunee resetoinnin merkiksi
Takaisin ylös

Philips Hue valot

1. Philips Hue valojen resetointi vaatii Philips Dimmer Switch kaukosäätimen
  2. Philips Dimmer Switch viedään mahdollisimman lähelle resetoitavaa lamppua ja painetaan I ja O nappuloita yhtä aikaa.
  3. Nappuloita pidetään pohjassa yli 10 sekuntia - kunnes valo välkähtää useamman kuin yhden kerran.
Takaisin ylös

Philips Hue Motion liikesensori

1. Paina pientä painiketta laitteen takana 10 sekuntia
  2. Odota kunnes laitteen lediin syttyy vilkkuva oranssi valo - tällöin laite on valmis uudelleen asennettavaksi
Takaisin ylös

Proove pistorasia

1. Paina 5 sekuntia pistorasian nappia: valo alkaa vilkkumaan
  2. Painaa kerran uudestaan nappia: pistorasia nakuttaa muutaman kerran

Huom: Mikäli sinulla on useita Proove pistorasioita, niitä ei kannata laittaa metriä lähemmäs toisistaan.

Place Cozify Hub away from blocking metal objects, to as central place as possible. It’s good to always leave a couple of meters distance to your WiFi router.

Takaisin ylös

Sonos langaton kaiutin

1. Avaa Sonoksen oma mobiiliapplikaatio
  2. Mene ASETUKSET -> Valitse "Resetoi kaiutin"
Takaisin ylös